arrow_drop_up arrow_drop_down

Bepaal je levensreis met deze korte quiz

Voordat je bewust in het moment als je ‘echte ik’ kan leven, moet je eerst achterhalen wie je werkelijk bent, waarom je hier bent en waar je leven jou heen leidt. Kortom, jouw levensreis.

Misschien vind je het vreemd klinken of zelfs als bizar beschouwen, toch is al deze informatie (en meer!) te vinden in jouw numerologie grafiek. Het enige wat je nodig hebt om toegang te krijgen, zijn de cijfers in je geboortedatum.

Achterhaal nu je levensreis met je geboortedatum!

Waar komt numerologie vandaan?

Numerologie heeft wortels in de goddelijke kunst, en oude beschavingen gebruikten het al eeuwenlang om de levensreis te bepalen. Vandaag profiteren we weer van deze waardevolle oude wijsheid uit het verleden.

De westerse numerologie, meer dan 2500 geleden gecreëerd door de griekse mysticus en wiskundige Pythagoras, is vandaag de dag het populairste systeem gebruikt over de hele wereld.

Hoe werkt numerologie?

Elk cijfer heeft zijn eigen unieke energetische trilling. Numerologie bestudeert de manier waarop deze trillingen jouw levensreis en persoonlijkheid beïnvloeden.

Door gebruik te maken van deze krachtige methode kun je beginnen je lot,  levensreis en levenslessen, waarmee je gedurende je leven wordt geconfronteerd, te ontdekken. Je kan je ware pad vinden èn volgen en krijg je zicht wat er om de hoek ligt.

Hoe ga je numerologie gebruiken om je levensreis te bepalen?

Iedereen heeft een numerologie grafiek die bestaat uit zeven kerngetallen. Elk kerngetal heeft en geeft zijn eigen inzichten.

Laten we een kerngetal bekijken door het berekenen van het ‘cijfer van je levensreis’ met behulp van een geboortedatum.

Stap 1: Tel alle getallen van de geboortedatum bij elkaar op. Zorg ervoor dat je het volledige geboortejaar uitschrijft, dus 1976 in plaats van alleen 76.

Stap 2: Blijf dubbele getallen bij elkaar optellen tot je een cijfer tussen 1 en 9 krijgt.

Laten we als voorbeeld mijn geboortedatum 20 augustus 1976 nemen (20-08-1976).

2 + 8 + 1 + 9 + 7 + 6 = 36

3 + 6 = 9

Stap 3: Door dit cijfer kan je nu hieronder een essentiële waarheid over jezelf achterhalen.

Cijfers (1 tot en met 9) van levensreis

Levensreis 1

Je kan je anders voelen dan anderen en moet je het vertrouwen en de moed hebben om een ander pad te bewandelen dan die anderen lopen. Je moet leren om je individualiteit te omarmen.

Levensreis 2

Je moet leren om jezelf lief te hebben, in jezelf onvoorwaardelijk te geloven  en de balans te vinden tussen geven en ontvangen. Je moet leren om ‘nee’ te zeggen.

Levensreis 3

Je moet leren om negativiteit niet te overdrijven of je problemen te overdramatiseren. Je moet leren om onnodige roddels en drama in je dagelijks leven te elimineren.

Levensreis 4

Je moet leren om een stabiele emotionele, fysieke, mentale en materiële basis in zowel je innerlijk als uiterlijk op te bouwen. Je moet leren om te volharden om je doelen te bereiken.

Levensreis 5

Je moet leren te matigen. In plaats van te bezwijken aan (een) verslaving(en) of andere vormen van ontsnappingen om de verveling van het dagelijks leven te vermijden. Je moet gezond(er)e manieren vinden om je zintuigen te prikkelen.

Levensreis 6

In je zoektocht om anderen te helpen, moet je leren om de middenweg te vinden tussen ‘bijstaan’ en ‘oplossen’. Je moet leren andermans grenzen niet te overschrijden.

Levensreis 7

Emoties voelen kan lastig zijn. Je moet echter leren om te communiceren en je emoties en gevoelens uit te drukken.

Levensreis 8

Je moet leren omgaan met je persoonlijke kracht en leren je dat niet door iets of iemand te laten afnemen. Je moet ook leren om niet de persoonlijke kracht van anderen af te nemen.

Levensreis 9

Je moet leren om ongelukkige kwesties uit het verleden te accepteren, los te laten en verder te gaan. Je moet leren om iets of iemand die bij jou pijn heeft veroorzaakt te accepteren en te vergeven.

Herken je je in het cijfer dat uit je geboortedatum komt en speelt dat een terugkerende rol in je dagelijks leven? Als dat zo is, troost jezelf met de wetenschap dat deze herkenning je een stap dichter bij het leven van een bewust en krachtiger leven heeft gebracht.

Ik herken het cijfer zeker. Lang heb ik problemen in mijn verleden mij ongelukkig laten maken, waardoor ik ruim 20 jaar die onaangename gevoelens probeerde weg te eten. Nu kan ik met een opgelucht hart zeggen dat ik bewust heb gekozen om in het heden te leven. Hierdoor krijgt het verleden geen vat meer op me.
Ook in het tweede deel van het cijfer 9 herken ik mezelf. Ik heb heel lang de schuld aan mijn moeder gegeven van mijn eetproblemen. In mijn ogen had zij mij – als moeder – moeten be- en afschermen van ‘de dieetwereld’. Later kwam het besef dat mijn moeder haar uiterste best had gedaan als moeder en ikzelf uiteindelijk verantwoordelijk ben voor mijn acties en gedrag.

Welk cijfer geeft jouw geboortedatum en herken je jezelf erin? Deel het gerust via het reactieveld onder aan deze pagina! 

Op jouw succes,
Klaziena Waerts

PS. DEEL dit artikel met jouw netwerk, door op de Tweet, Like, Share of Google+ knoppen te klikken, zodat ook de mensen in jouw netwerk profiteren.

Over de schrijver
Mijn naam is Klaziena Waerts. Ik ben mental coach en gewichtsconsulente, maar op de eerste plaats ervaringsdeskundige. Zelf heb ik 22 jaar enorm veel last gehad van emotie eten en eetbuien. Ook mijn gewicht heeft gevarieerd tussen de 55 en 90 kilo. Toen ik er letterlijk een eind aan wilde maken, zó depressief was ik, ging ik onderzoeken waaróm ik steeds m'n gevoelens moest wegvreten. Gelukkig heb ik toen ontdekt hoe ik mezelf kon helpen. Ook verloor ik blijvend 25 kilo. Ik gun jou hetzelfde! Om jou veel leed, frustratie, schaamte, schuld en overtollig gewicht te besparen is het mijn doel jou op een plezierige manier gewicht te laten verliezen zónder dieet en weer te laten genieten van eten. Graag geef ik mijn ontdekking door :)
Reactie plaatsen

Gratis mini video-training
Blijvend Afvallen ZONDER Dieet 
in 4 stappen

Jij gaat toch wel dit 4 stappenplan doen? Het zijn slechts 10 korte video's en gaat je zóveel geven!