e-book Doorbreek jouw slechte eetgewoonten
arrow_drop_up arrow_drop_down

Doorbreek Jouw Slechte Eetgewoonten in 21 Dagen

Het doel van deze gids is om te laten zien hoe je je slechte eetgewoonten doorbreekt. 

En het mooie is van dit 21 dagen programma is dat je niet alléén je slechte eetgewoonten doorbreekt. Je kan deze methode op élke slechte gewoonte toepassen: van roken tot het niet dragen van je autogordel.


Stel je voor dat je een fit en actief persoon bent. Iemand die altijd de juiste voedselkeuzes maakt, niet in de financiële problemen komt, werkt zonder fouten en ga zo maar door. Is dat niet iets wat je zou willen?

Als je altijd gezonde, positieve keuzes kan maken zonder erover na te denken, zou je leven veel, veel makkelijker zijn, toch?


Zodra jij je slechte gewoonten kan vervangen door goede gewoonten, kun je ook de stress en angst elimineren dat die slechte gewoonten veroorzaken in je leven, zodat je eindelijk het geluk en welzijn kan bereiken die je altijd hebt gewenst.


Het duurt 21 dagen om een (eet)gewoonte te veranderen

Je staat op het punt om een reis te nemen die letterlijk jouw manier van leven gaat veranderen. Zodra je het proces omarmt van het omzetten van je slechte gewoonte in goede, zullen de beloningen die je bereikt enorm en levenslang zijn.

Het maakt niet uit hoe lang je een slechte gewoonte hebt. Ze kunnen iets zijn wat je hebt gedaan sinds je kinderjaren. Als jij kunt inzien dat de gewoonte destructief is en als je het écht wilt omzetten in iets positiefs, kun je élke slechte gewoonte veranderen in een goede.


Wat is er zo speciaal aan 21 dagen?

Je hebt misschien gehoord dat het 21 dagen duurt om een gewoonte te veranderen. Dat is de reden waarom een afkickprogramma bij afkickcentra voor drugs- en alcoholmisbruik (meestal) 21 dagen duren. Het duurt zó lang voor het lichaam om de giftige stoffen uit het lichaam te verwijderen, waaraan die verslaafd is.

Maar het is ook hoelang het duurt voor de geest om de negatieve gedachten te verdrijven, die ervoor zorgen dat we vasthouden aan slechte eetgewoonten, zodat ze kunnen worden vervangen door positieve.

Drie weken of een maand is ook een goed tijdsbestek om te werken aan veranderende eetgewoonten, omdat het overeenkomt met ons kalendersysteem. Als jij je op de eerste dag van de maand gaat richten om een eetgewoonte te veranderen, dan is het eenvoudig om die maand te gebruiken als een kader om te werken aan je doel ("Ik ga dit gedaan krijgen in week 1, dat gedaan in week 2 ..." enzovoorts).

Wie is Klaziena Waerts?

Als ervaringsdeskundige, gewichtsconsulente en mental coach help ik jou op een plezierige manier afvallen en weer genieten van eten zonder schuldgevoel of schaamte.


Jij wordt je bewust van je eetgedrag, waardoor je dit én je lichaamsgewicht positief kunt gaan veranderen. Je leert omgaan met je gedachten en gevoelens die jou tot eten aanzetten. En hoe jezelf én je lichaam te accepteren.


Zelf heb ik 22 jaar de obsessie, frustratie, schaamte en schuldgevoel ervaren van het hebben van emotie eten en eetbuien. Toen ikzelf m'n emotionele dieptepunt had bereikt, ging ik onderzoeken waaróm ik steeds die onaangename emoties moest wegeten en steeds het nieuwste dieet of afslankmethode moest proberen.

Dit werd uiteindelijk een ruim 5-jarig intensief onderzoek waarbij ik allerlei testen, oefeningen en theorieën op mezelf uitprobeerde. 


Nu heb ik een gezonde emotionele relatie met eten. Ook ben ik 25 kilo lichter en geniet ik weer van eten zonder schuldgevoel of schaamte.

Dit gun ik jou ook en vooral, je verdient dit ook!

Ik gun...nee, het is mijn MISSIE om iedere vrouw gewicht te laten verliezen op een plezierige manier - niet een die gepaard gaat met afzien, honger en frustratie - en weer te laten genieten van eten zonder schuldgevoel.

Inhoud e-book van het 35 pagina's tellend e-book

Inleiding

Het duurt 21 dagen om een gewoonte te veranderen

Negatieve emoties en positieve gevoelens

Hoe goede gewoonten impact hebben op je leven

Stop met uitstellen en krijg meer gedaan

Je Plan van Aanpak

Strategieën voor succesvolle verandering van gewoonten

Positief in het leven staan

Actie nemen

Traagheid overwinnen

Omarm falen

Wil jij altijd de juiste voedselkeuzes maken?

Stel je voor dat je een fit en actief persoon bent, die dagelijks werkt zonder daar zelfs over na te denken. Iemand die altijd de juiste voedselkeuzes maakt, niet in de financiële problemen komt, goed leert voor elk examen, werkt zonder fouten en ga zo maar door. Is dat niet iets wat je zou willen?


Als je altijd gezonde, positieve keuzes kan maken zonder erover na te denken, zou je leven veel, veel makkelijker zijn, toch?


Zodra jij je slechte gewoonten kan vervangen door goede gewoonten, kun je ook de stress en angst elimineren dat die slechte gewoonten veroorzaken in je leven, zodat je eindelijk het geluk en welzijn kan bereiken die je altijd hebt gewenst.


Wanneer je de tijd neemt om je eigen slechte eetgewoonte te herkennen, corrigerende acties te nemen en ze te vervangen voor goede, positieve en gezonde eetgewoonten, is het resultaat een permanente verandering die dividend uitkeert aan je gezondheid, welvaart en geluk voor de rest van je leven.

Slechte Eetgewoonten Zijn Tembaar!

Iedereen heeft slechte gewoonten. Het maakt niet uit of het de paus of George Clooney is, de Dalai Lama of de aartsbisschop van Canterbury, mensen zijn menselijk. Ze maken af en toe fouten en deze fouten kunnen zich vaak ontwikkelen tot slechte gewoonten.


Het probleem is niet dat je slechte gewoonten hebt. Dat is normaal. Wat veroorzaakt dat je ongelukkig bent en psychisch lijdt, is dat je tot nu toe niet oprecht bereid bent geweest om te veranderen.


Maar je staat op het punt om een andere weg in te slaan!

Je kunt echt alles zolang je het maar écht wilt.
De menselijke wil is tembaar en de veranderingen die voor je liggen zullen je verrassen en verbazen.
Het enige wat nodig is, is de wil óm het te doen.

Ontvang dit e-book direct in je inbox voor slechts € 27

Om een 'e-book' te kunnen openen (en lezen) heb je het programma adobe reader nodig.

Als je dit programma nog niet hebt, dan kun je deze gratis en veilig downloaden op deze website.

Hieronder vind je een korte video met beeld en uitleg hoe het programma te installeren.

Zo installeer je gratis adobe reader om het e-book te kunnen lezen

Wacht nog even voordat je weggaat!

Je bent al zover gekomen met lezen

en krijg je daarvoor een cadeau van mij :)