e-book Doorbreek jouw slechte eetgewoonten

Doorbreek Jouw Slechte Eetgewoonten in 21 Dagen

Albert Einstein heeft eens gezegd dat de definitie van krankzinnigheid is:

“Het uitvoeren van steeds maar weer dezelfde handeling, maar wel een ander resultaat verwachten.”

Wanneer je dezelfde slechte gewoonten blijft herhalen, zou je eigenlijk gek zijn om te denken dat dan ooit iets voor je zal veranderen.

Deze gids ‘Doorbreek jouw Slechte Eetgewoonten’ zal je laten zien hoe te stoppen met die waanzin en jou te laten starten met je echte leven: door te stoppen met slechte eetgewoonten en ze te vervangen door positieve.

Wie is Klaziena Waerts?

Als ervaringsdeskundige, gewichtsconsulente en mental coach help ik jou op een plezierige manier afvallen en weer genieten van eten zonder schuldgevoel of schaamte.


Jij wordt je bewust van je eetgedrag, waardoor je dit én je lichaamsgewicht positief kunt gaan veranderen. Je leert omgaan met je gedachten en gevoelens die jou tot eten aanzetten. En hoe jezelf én je lichaam te accepteren.


Zelf heb ik 22 jaar de obsessie, frustratie, schaamte en schuldgevoel ervaren van het hebben van emotie eten en eetbuien. Toen ikzelf m'n emotionele dieptepunt had bereikt, ging ik onderzoeken waaróm ik steeds die onaangename emoties moest wegeten en steeds het nieuwste dieet of afslankmethode moest proberen.

Dit werd uiteindelijk een ruim 5-jarig intensief onderzoek waarbij ik allerlei testen, oefeningen en theorieën op mezelf uitprobeerde. 


Nu heb ik een gezonde emotionele relatie met eten. Ook ben ik 25 kilo lichter en geniet ik weer van eten zonder schuldgevoel of schaamte.

Dit gun ik jou ook en vooral, je verdient dit ook!

Ik gun...nee, het is mijn MISSIE om iedere vrouw gewicht te laten verliezen op een plezierige manier - niet een die gepaard gaat met afzien, honger en frustratie - en weer te laten genieten van eten zonder schuldgevoel.

Inhoud e-book van het 35 pagina's tellend e-book

Inleiding

Het duurt 21 dagen om een gewoonte te veranderen

Negatieve emoties en positieve gevoelens

Hoe goede gewoonten impact hebben op je leven

Stop met uitstellen en krijg meer gedaan

Je Plan van Aanpak

Strategieën voor succesvolle verandering van gewoonten

Positief in het leven staan

Actie nemen

Traagheid overwinnen

Omarm falen

Wil jij altijd de juiste voedselkeuzes maken?

Stel je voor dat je een fit en actief persoon bent, die dagelijks werkt zonder daar zelfs over na te denken. Iemand die altijd de juiste voedselkeuzes maakt, niet in de financiële problemen komt, goed leert voor elk examen, werkt zonder fouten en ga zo maar door. Is dat niet iets wat je zou willen?


Als je altijd gezonde, positieve keuzes kan maken zonder erover na te denken, zou je leven veel, veel makkelijker zijn, toch?


Zodra jij je slechte gewoonten kan vervangen door goede gewoonten, kun je ook de stress en angst elimineren dat die slechte gewoonten veroorzaken in je leven, zodat je eindelijk het geluk en welzijn kan bereiken die je altijd hebt gewenst.


Wanneer je de tijd neemt om je eigen slechte eetgewoonte te herkennen, corrigerende acties te nemen en ze te vervangen voor goede, positieve en gezonde eetgewoonten, is het resultaat een permanente verandering die dividend uitkeert aan je gezondheid, welvaart en geluk voor de rest van je leven.

Slechte Eetgewoonten Zijn Tembaar!

Iedereen heeft slechte gewoonten. Het maakt niet uit of het de paus of George Clooney is, de Dalai Lama of de aartsbisschop van Canterbury, mensen zijn menselijk. Ze maken af en toe fouten en deze fouten kunnen zich vaak ontwikkelen tot slechte gewoonten.


Het probleem is niet dat je slechte gewoonten hebt. Dat is normaal. Wat veroorzaakt dat je ongelukkig bent en psychisch lijdt, is dat je tot nu toe niet oprecht bereid bent geweest om te veranderen.

Bonus:

E-book 40 Manieren om jezelf te Troosten zonder eten

Je kunt echt alles zolang je het maar écht wilt.
De menselijke wil is tembaar en de veranderingen die voor je liggen zullen je verrassen en verbazen.
Het enige wat nodig is, is de wil óm het te doen.

Zo installeer je gratis adobe reader om het e-book te kunnen lezen