Stoppen met snoepen doe je SMART

SMART Stoppen met Snoepen

Je bent een slimme, succesvolle en behoorlijk rockende dame. Je hebt praktisch alles controle op vrijwel alle levensgebieden: je hebt je financiën op orde, op je werk breng je elk project tot een goed einde en heb je jouw afspraken-agenda volledig onder controle.


Maar waarom saboteert je eetgedrag jou nog steeds, terwijl je op al die andere gebieden het geweldig doet?


Als je merkt dat jouw relatie met eten op losse schroeven komt te staan als je je gestrest, verveeld, eenzaam of leeg voelt, op zulke momenten maar niet kunt stoppen met snoepen, dan heb je te maken met emotie eten. 


Toch is 'snoepen' volkomen normaal en op geen enkele manier een aanwijzing dat er iets mis met jou is. Maar ik wed dat je nu al een tijdje 'mijn snoepgedrag onder controle krijgen, of 'stoppen met snoepen' op jouw nog-te-doen-lijst hebt staan, heb ik gelijk?

Stop met snoepen, snaaien en vreten met behulp
van dit GRATIS e-book SMART Stoppen met Snoepen

Wie is Klaziena Waerts?

Als ervaringsdeskundige, gewichtsconsulente en mental coach help ik jou op een plezierige manier afvallen en weer genieten van eten zonder schuldgevoel of schaamte.


Jij wordt je bewust van je eetgedrag, waardoor je dit én je lichaamsgewicht positief kunt gaan veranderen. Je leert omgaan met je gedachten en gevoelens die jou tot eten aanzetten. En hoe jezelf én je lichaam te accepteren.


Zelf heb ik 22 jaar de obsessie, frustratie, schaamte en schuldgevoel ervaren van het hebben van emotie eten en eetbuien. Toen ikzelf m'n emotionele dieptepunt had bereikt, ging ik onderzoeken waaróm ik steeds die onaangename emoties moest wegeten en steeds het nieuwste dieet of afslankmethode moest proberen.

Dit werd uiteindelijk een ruim 5-jarig intensief onderzoek waarbij ik allerlei testen, oefeningen en theorieën op mezelf uitprobeerde. 


Nu heb ik een gezonde emotionele relatie met eten. Ook ben ik 25 kilo lichter en geniet ik weer van eten zonder schuldgevoel of schaamte.

Dit gun ik jou ook en vooral, je verdient dit ook!

Ik gun...nee, het is mijn MISSIE om iedere vrouw gewicht te laten verliezen op een plezierige manier - niet een die gepaard gaat met afzien, honger en frustratie - en weer te laten genieten van eten zonder schuldgevoel.

Dit werkboek bevat:

  • Je 'grote doel', zodat je kunt ontdekken wat je eigenlijk wilt.
  • Je motivaties zodat je je 'waarom' kunt onthouden wanneer je het moeilijk krijgt.
  • Hoe je een inspirerend visie-bord maakt, zodat je echt je dromen kunt zien uitkomen.
  • Hoe je je 'grote doel' kunt opsplitsen in hanteerbare stappen, zodat je ze daadwerkelijk kunt gaat doen.
  • Hoe je die baby-doelen SMART maakt, zodat je precies weet wat je moet doen.
  • Een planningspagina voor een week, zodat je een plan kunt maken en kunt bereiken waar je naartoe wilt.

Zo installeer je gratis adobe reader om het e-book te kunnen lezen