Krijg grip op je leven met deze e-books

Superwaardevolle e-books voor het krijgen
van grip op eetgewoonten én portemonnee

e-book 'Laat je vroegere én toekomstig lichaam los' 

Sluit vrede met je lichaam én jezelf!

Wanneer je niet langer waarde hecht aan je innerlijke stem die steeds tegen je zegt dat je niets kan of niet goed genoeg bent, heeft dat een ongekend effect op je uitstraling. Hiermee kun je binnen de kortste keren grote veranderingen teweegbrengen. Jij mag je even stralend voelen als een ander en als jij daar ook steeds meer van overtuigd raakt, blijft dat niet onopgemerkt door je omgeving.


Cadeau: e-book '40 manieren om jezelf te troosten zonder eten'


Slechts € 7 + cadeau :)

e-book 'Doorbreek Jouw Slechte Eetgewoonten'

Zo ontwikkel je in 21 dagen goede eetgewoonten

Wanneer je de tijd neemt om je eigen slechte eetgewoonten te herkennen, corrigerende acties te nemen en ze te vervangen voor goede, positieve en gezonde eetgewoonten, is het resultaat een permanente verandering die dividend uitkeert aan je gezondheid, welvaart en geluk voor de rest van je leven.


Dankzij ons vermogen om te redeneren, hebben alleen mensen de mogelijkheid om te stoppen met slechte gewoonten en deze om te zetten in goede. En het is nooit, nooit te laat!

Het enige wat vereist is de wil om te kiezen en moedig genoeg te zijn om positieve veranderingen te maken in je leven. Dat is het moeilijkste deel. Zoals je al snel zult zien, is de rest makkelijk :)


Zodra je hebt besloten om een positieve verandering aan te brengen in je leven is het enige wat je hoeft te doen, is het proces in deze gids volgen en je kan je doelen bereiken. 


Slechts € 17


Dit e-book ontvang je ook als bonus bij:

e-book Geld besparen – Gezonde voeding is niet duur! 

Slim Inkopen Doen - Gezonde voeding is niet duur

Je eigen boodschappencoach, ben je na wat oefenen, zelf!

"Gezond koken is duur", "Gezond koken kost te veel tijd en ik heb het al zo druk", "Gezond koken is niet lekker", "Gezond koken? Mijn gezin is dat niet gewend, dat kan ik niet zomaar veranderen."

Maar gezond koken is niet duur en kost niet meer tijd dan normaal (tenzij je echt nog nooit groenten hebt schoon gemaakt en die zou je eventueel ook voorgesneden en schoongemaakt kunnen kopen).

Gezond voordelig koken = slim plannen

Door slim te plannen en in te kopen kun je zelfs geld besparen!


Slechts € 17


Dit e-book ontvang je ook als bonus bij:

Wie zit hier achter?

Hoi :)

Mijn naam is Klaziena Waerts, mental coach en gewichtsconsulente, geboren in 1976 te Utrecht.

Met trots noem ik mezelf eetrelatie coach :)


Maar op de eerste plaats ben ik ervaringsdeskundige (22 jaar) met emotie eten en eetbuien.

Ik weet hoe het is om te strijden met voedsel en te eten op een manier die je niet helpt én dat het echt mogelijk is om dit positief te veranderen.


Klik hier als je meer over mij wilt weten (opent in apart, nieuw scherm.)

Klaziena Waerts