Klaziena Waerts in de media
arrow_drop_up arrow_drop_down

Waarmee is Gezonde Relatie met Eten 

in de media geweest?

Live in de uitzending bij Radio Master You

Vrijdag 18 mei 2018 was het eindelijk zover. Ik was live in de lucht via het radiokanaal Master You. Samen met Floris (jongen in het donkerblauwe overhemd die achter mij staat op de foto hiernaast) van Safety six en Giovanni (aan de telefoon) van Remedy van de HVA minor ondernemerschap.

Ga naar dit blogartikel om te lezen hoe ik überhaupt terecht ben gekomen bij Master You en uiteraard om de opname te beluisteren.

klaziena waerts op de radio

Live telefonische interview bij Radio 538

Op zondagochtend 23 september 2018, om 9.40 uur, werd ik LIVE telefonisch geïnterviewd door Bas Menting van Radio 538.


Beluister hier het interview

Bas Menting van Radio 538

In het Algemeen Dagblad en de Amersfoortse Courant

Artikelen in het For You Magazine

Verbeter jouw relatie met eten

4 april 2017 - Verbeter jouw relatie met eten 

Hoeveel invloed heeft de opvoeding op het ­volwassen eetgedrag van een kind? (Spoiler: minder dan je denkt!) Ons huidige eetgedrag en onze emotionele relatie met eten worden voor een groot deel bepaald door onze ervaringen in onze kindertijd en de opvoeding die we hebben meekregen. Jong geleerd is immers oud gedaan, toch? Of is dat niet geheel waar? 

Lees verder


3 eenvoudige 'gezond eten' regels

27 juni 2017 - 3 eenvoudige 'gezond eten' regels

Laat me jou vragen: weet jij nog wat gezond eten is? We weten allemaal dat 'diëten' geen gezonde levensstijl is, maar beperk je toch - net als vele anderen met jou - je voedselinname en/of soort voeding. Je bent voor het grootste deel van je leven op dieet of ‘aan de lijn’, omdat je de focus legt op je lichaamsgewicht in plaats van op je gezondheid. 

Lees verder

ben jij een emotie-eter?

2 oktober 2017 - Ben jij een emotie-eter?

Eten is emotie, maar betekent dit nu dat eten automatisch emotie-eten is? Eigenlijk eet iedereen weleens te veel. En sommigen misschien regelmatig tot vaak. Iedereen is uniek en daarom zijn er legio redenen waarom iemand te veel eet. Toch is uit onderzoek gebleken dat emotie te veel eten kan veroorzaken. 

Lees verder


Wil jij Gezonde Relatie met Eten in jouw media-uiting?
Neem contact met me op