arrow_drop_up arrow_drop_down

Kom ook rond het kampvuur zitten en deel & leer van (jouw en andere) verhalen

Ben jij het type persoon die controle wilt hebben over het eetgedrag?
Graag deel ik met jou mijn ervaringen & expertise m.b.t. de controle over snoepen, snaaien en (vr)eten. Ook sta je er niet langer meer alleen voor met mij als 'eetrelatie coach' én door de andere leden van de community!

Ontdek in de video waaróm ik deze gratis community heb opgezet


Ik nodig je uit om ook rond het kampvuur te gaan zitten

In deze 'community' kun je sparren met gelijkgestemden over afvallen zonder dieet, gezonde eet- en levensstijl en andere zaken die samenhangen met plezierig afvallen en leven.


Ik, Klaziena Waerts, ben altijd aanwezig in de community en waar nodig geef ik tips en adviezen vanuit mijn eigen ervaringen als rasechte ex emotie eter, als ook met mijn expertise als eetrelatie coach (mental coach & gewichtsconsulente).


Ook zal ik regelmatig - met behulp van een korte video, tekst of podcast - een oefening of challenge plaatsen om jou daarmee te helpen.

Word gratis lid van de gratis community en sta er niet langer alleen voor!