arrow_drop_up arrow_drop_down

Luister naar Klaziena Waerts op de radio, 18 mei 2018

Vrijdag 18 mei 2018 was het eindelijk zover. Klaziena Waerts was live in de lucht via het radiokanaal Master You. Samen met Floris (jongen in het donkerblauwe overhemd die achter mij staat op de foto hierboven) van Safety six en Giovanni (aan de telefoon) van Remedy van de HVA minor ondernemerschap.

Sinds november 2017 presenteert Roeselien Wekker Master You radio.

Hét programma over ondernemen en persoonlijke ontwikkeling met ambitieuze professionals. Dit doet zij in samenwerking met AmsterdamFM live vanuit het Tropenmuseum. Haar uitzendingen zijn elke vrijdag tussen 11.00 en 12.00 uur en elke maandag in de herhaling, ook van 11.00 tot 12.00 uur.

Hoe is Klaziena Waerts terechtgekomen bij Master You?

Op 11 januari 2018 las ik op internet dat Master You op zoek was naar “ambitieuze ondernemers met frisse diensten“.

Ik trok mijn stoute schoenen aan 🙂 en stuurde de volgende mail:

Ik heb vernomen dat u frisse diensten zoekt.

Laat ik mij eerst even voorstellen, want dat is wel zo netjes.

Mijn naam is Klaziena Waerts. Ik heb zelf 22 jaar gekampt met emotie eten eten en eetbuien.
Ook heb ik praktisch elke dieetmethode wel geprobeerd. Naast ervaringsdeskundige ben ik ook gewichtsconsulente en mental coach.

Toen ik emotioneel mijn dieptepunt bereikte, ging ik onderzoeken waaróm ik steeds toch die onaangename gevoelens moest wegvreten.
Wat ik allemaal tegenkwam vond ik zó interessant dat het uiteindelijk een intensief ruim 5-jarig onderzoek werd.
Ik testte allerlei theorieën, oefeningen op mezelf uit, waardoor ik mezelf heb bevrijd van emotie eten en eetbuien.

De resultaten van dit onderzoek heb ik gegoten in het GEEF-model, dat staat voor de 4 stappen om op een plezierige manier gewicht te verliezen zonder dieet én weer te genieten van eten zonder schuldgevoel.

Het GEEF-model is een 4-stappen systeem om uit die ongewenste plek van ‘ik moet nu eten, want mijn emoties en mijn innerlijke stemmen hebben de controle over me’ en terug te komen in de bestuurdersstoel.

Het GEEF-model geeft de volgende resultaten:

  • Het doorbreken van je eetgewoonten en de controle krijgen over je eetgedrag
  • Hoe je kunt omgaan met onaangename gevoelens, zonder daarvoor voedsel te gebruiken
  • Je weet hoe je kunt omgaan met je innerlijke saboterende stemmen en ze te laten stoppen met schreeuwen
  • Acceptatie van jezelf én je lichaam

Uit ervaring én door onderzoek weet ik dat diëten averechts werken m.b.t. gewichtsverlies. Ik weet, wil én kan ik andere vrouwen helpen voorgoed uit de dieetgevangenis te ontsnappen. Te stoppen met jojoën, blijvend gewicht te verliezen zonder dieet én weer te kunnen genieten van eten zonder schuldgevoel.

Laten we samen alle vrouwen in Nederland helpen!

Wanneer en welke reactie kreeg Klaziena Waerts?

Ik had uiteraard geen flauw idee hoelang het kon duren en of ik überhaupt een reactie zou krijgen. Daarom was het een behoorlijk grote verrassing toen ik op 16 januari 2018 de volgende mail ontving met als onderwerp ‘Eerste selectie Master You Radio & TV‘.

Geloof me…het moment dat ik deze mail openklikte, gierden er de nodige zenuwen door mijn lichaam. Maar verscheen er een hele grote glimlach op mijn gezicht en kreeg ik een warm gevoel toen ik het volgende las:

Dag Ambitieuze professional,

Wat leuk dat jij je medewerking wilt geven aan het radioprogramma en tevens YouTubeTV kanaal Master You.

We zijn zeer tevreden met de aanmeldingen en onder andere jij bent uitgekozen om tafelgast te zijn.

Dit is een eerste selectie. N.a.v. een eerste planning (zie onderstaand) ontvang je binnenkort een mail met alle inhoudelijk en praktische informatie over jouw aandeel in het programma. Hiermee willen we voorkomen dat men zelf met vragen komt en we te veel losstaande mailtjes moeten beantwoorden. Voor ons overzicht willen wij je vragen nog even geduld te hebben, want je ontvangt ruim op tijd voor de dag van de uitzending een bericht van ons.

Voor de komende uitzendingen willen wij een mooie mix maken van verschillende professionals aan onze tafel. Zou je uiterlijk 20 januari jouw beschikbaarheid willen doorgeven? Het gaat om de volgende data:

Beschikbaarheid minimaal 1 optie per maandreeks doorgeven aub:

Februari: 2,9,16,23
Maart: 2, 9,16,23, 30
April 6,13,20
Mei: 4, 11, 18, 25,
Juni: 1, 8, 15, 22, 29

Praktische informatie:

  • Waar: Tropenmuseum (Linnaeusstraat 2, 1092 CK Amsterdam)
  • Tijdstip van de uitzending: vrijdagen van 11:00 – 12:00 uur.
  • Live te beluisteren op: ether 106.8 Kabel / 103.3 fm of Online
  • Website: Amsterdamfm (Klik op LUISTER LIVE) en Master You Radio

De uiteindelijke radio-uitzending kun je hieronder beluisteren

De live-opname was tussen 11.00 en 12.00 uur. Er zaten een aantal muzikale onderbrekingen in en die zijn eruit geknipt door de redactie van Master You. Ook konden we, doordat de techniek eventjes tegenzat, pas om 11.05 uur live.
De uiteindelijke opnameduur is 43 minuten geworden.

Deze opname kun je via deze link beluisteren (duur 43 minuten)

Ik heb zelf ook wat geknipt, zodat je alleen mijn stukje hoort. Maar ik kan je de hele opname aanraden 🙂
Van de opnameduur is 26 minuten overgebleven.

Klik hier om de opname, waarin je alleen mijn deel hoort, te beluisteren (duur 26 minuten)

Het eerste luister-bestand is een MP3-bestand en de tweede een WAV-bestand. Om ze te kunnen beluisteren heb je (bijvoorbeeld) VLC media player nodig.
Klik hier om VLC media player gratis te downloaden.

Ik zou een reactie op mijn radio-debuut heel leuk vinden, of reageer op iets wat ik zei. Deel het gerust via het reactieveld onderaan deze pagina! 

Op jouw succes,
Klaziena Waerts

PS. DEEL dit artikel met jouw netwerk, door op de Tweet, Like, Share of Google+ knoppen te klikken, zodat ook de mensen in jouw netwerk profiteren.

Over de schrijver
Mijn naam is Klaziena Waerts. Ik ben mental coach en gewichtsconsulente, maar op de eerste plaats ervaringsdeskundige. Zelf heb ik 22 jaar enorm veel last gehad van emotie eten en eetbuien. Ook mijn gewicht heeft gevarieerd tussen de 55 en 90 kilo. Toen ik er letterlijk een eind aan wilde maken, zó depressief was ik, ging ik onderzoeken waaróm ik steeds m'n gevoelens moest wegvreten. Gelukkig heb ik toen ontdekt hoe ik mezelf kon helpen. Ook verloor ik blijvend 25 kilo. Ik gun jou hetzelfde! Om jou veel leed, frustratie, schaamte, schuld en overtollig gewicht te besparen is het mijn doel jou op een plezierige manier gewicht te laten verliezen zónder dieet en weer te laten genieten van eten. Graag geef ik mijn ontdekking door :)
Lucia
Door

Lucia

op 30 May 2018

Hoi Klaziena, Wat een leuk debuut in dit radio-optreden. Goede vragen en spitse antwoorden. Duidelijk maken dat je bij honger gewoon mag eten, zeker als jonge knul. En verder doorvragen aan de presentatrice of er niet misschien iets anders meespeelt. Goede reclame voor jezelf en de GEEF methode! Smaakt het naar meer?

Klaziena Waerts
Door

Klaziena Waerts

op 30 May 2018

Hoi lieve Lucia, Bedankt voor je reactie en je complimenten! 💕💕 En het smaakt zeker naar meer 😋 Met een warme groet, Klaziena

Reactie plaatsen

Gratis mini video-training
Blijvend Afvallen ZONDER Dieet 
in 4 stappen

Jij gaat toch wel dit 4 stappenplan doen? Het duurt slechts 10 dagen en gaat je zóveel geven!