Laat je vroegere en toekomstig lichaam los

Laat je vroegere én toekomstig lichaam los

en kom weer 'thuis' in je eigen lichaam.

Kortom, sluit vrede met je lichaam én jezelf!

Als jij vroeger slank(er) was, heb jij dan een foto van jezelf – bijvoorbeeld een middelbare-schoolfoto – ergens staan of hangen. En als je naar die foto kijkt, raak je dan van streek? Denk je dan meteen: Ooit was ik slank(er) zonder dat ik het zelf doorhad.

Hoogstwaarschijnlijk dacht je in die tijd niet eens na over wat je at.

Velen van ons zouden graag het lichaam hebben dat we ooit hadden. Terugverlangen naar hoe je eruitzag op de middelbare school, de universiteit of voor je een kind kreeg, kan behoorlijk frustrerend zijn.

Verdriet over je verdwenen ‘vroegere’ lichaam kost een hoop emotionele energie.Wanneer je niet langer waarde hecht aan je innerlijke stem die steeds tegen je zegt dat je niets kan of niet goed genoeg bent, heeft dat een ongekend effect op je uitstraling. Hiermee kun je binnen de kortste keren grote veranderingen teweegbrengen. Jij mag je even stralend voelen als een ander en als jij daar ook steeds meer van overtuigd raakt, blijft dat niet onopgemerkt door je omgeving.

INHOUDSOPGAVE E-BOOK

  • Laat je vroegere en toekomstig lichaam los
  • Vrede sluiten met je lichaam
  • Oefening: stel jezelf de volgende vragen
  • Gebruik jij het woord ‘streefgewicht’?
  • Oefening: brief aan je lichaam
  • Sta even stil bij alle manieren die je ooit hebt gebruikt

Wie is Klaziena Waerts?

Als ervaringsdeskundige, gewichtsconsulente en mental coach help ik jou op een plezierige manier afvallen en weer genieten van eten zonder schuldgevoel of schaamte.


Jij wordt je bewust van je eetgedrag, waardoor je dit én je lichaamsgewicht positief kunt gaan veranderen. Je leert omgaan met je gedachten en gevoelens die jou tot eten aanzetten. En hoe jezelf én je lichaam te accepteren.


Zelf heb ik 22 jaar de obsessie, frustratie, schaamte en schuldgevoel ervaren van het hebben van emotie eten en eetbuien. Toen ikzelf m'n emotionele dieptepunt had bereikt, ging ik onderzoeken waaróm ik steeds die onaangename emoties moest wegeten en steeds het nieuwste dieet of afslankmethode moest proberen.

Dit werd uiteindelijk een ruim 5-jarig intensief onderzoek waarbij ik allerlei testen, oefeningen en theorieën op mezelf uitprobeerde. 


Nu heb ik een gezonde emotionele relatie met eten. Ook ben ik 25 kilo lichter en geniet ik weer van eten zonder schuldgevoel of schaamte.

Dit gun ik jou ook en vooral, je verdient dit ook!

Ik gun...nee, het is mijn MISSIE om iedere vrouw gewicht te laten verliezen op een plezierige manier - niet een die gepaard gaat met afzien, honger en frustratie - en weer te laten genieten van eten zonder schuldgevoel.

Dit waardevolle e-book met korte, maar krachtige oefeningen vraagt om de luttele investering van € 7

E-book 'Laat je vroegere en toekomstig lichaam los'

Start nu met jouw vroegere en toekomstig lichaam los te laten!

Om een 'e-book' te kunnen openen (en lezen) heb je het programma adobe reader nodig.

Als je dit programma nog niet hebt, dan kun je deze gratis en veilig downloaden op deze website.

Hieronder vind je een korte video met beeld en uitleg hoe het programma te installeren.

Zo installeer je gratis adobe reader om het e-book te kunnen lezen